Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Ten behoeve van alle leerlingen heeft Praktijkschool De Zwaaikom een collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering afgesloten. Leerlingen moeten ook zelf een aansprakelijkheidsverzekering (WA) hebben. De ouders worden aansprakelijk gesteld voor schade die de leerling toebrengt aan het schoolgebouw, de inventaris of eigendommen van anderen. Indien uw kind voor schade aansprakelijk wordt gesteld, zal de directie u dit direct melden. Indien u een WA- of AVP-verzekering heeft kunt u zelf proberen het bedrag terug te vorderen.

De school kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eigendommen van leerlingen die verloren gaan, beschadigd of vermist raken (bijvoorbeeld telefoontjes). De school vergoedt dus geen materiële kosten. Er zijn op onze school kluisjes beschikbaar. Praktijkschool De Zwaaikom is ook niet aansprakelijk te stellen voor verlies, schade of vernieling van persoonlijke bezittingen van leerlingen, personeelsleden, stagiaires of vrijwilligers in de gebouwen, ook niet als deze bezittingen in een kluisje zijn opgeborgen of in bewaring zijn gegeven.
 

Laatste nieuws

Flyer carnaval 2019

Vanuit de Veilige School:


Bezoek onderwijsinspectie

Verslag onderwijsinspectie

Wij beoordelen twee van de vier onderzochte standaarden als 'goed'. De school voldoet op de standaarden kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur niet alleen met verve aan de basiskwaliteit, maar weet ook de eigen ambities op overtuigende wijze te realiseren. We zien dat de ambities van de school duidelijk zichtbaar zijn in het handelen van de leraren, die met veel enthousiasme aan het werk zijn. De overige standaarden beoordelen we als 'voldoende'.

Uit: verslag onderwijsinspectie 2019

Streetwise op De Zwaaikom

Nog even snel een whatsappje versturen, kijken wat je vrienden op Facebook posten en lekker met een muziekje op je oren naar huis fietsen. De verleidingen voor jongeren om afgeleid te raken tijdens het fietsen zijn tegenwoordig groot.

Lees verder

Carnaval en alcohol


Hitachi Construction Machinery Europe N.V verblijdt Praktijkschool de Zwaaikom met professionele apparatuur.

Op woensdag 1 november schonk Hitachi Construction Machinery Europe N.V een professionele kolomboor, een metaal-afkortzaag, meters staal en kokerprofielen aan Praktijkschool de Zwaaikom in Oosterhout.

Lees verder

Gezocht: ouders voor de (G)MR

Voor zowel de MR van De Zwaaikom, als voor de GMR van Delta Onderwijs, zijn wij op zoek naar ouders, die in hierin plaats willen nemen.

Lees verder

Opbrengst Serious request

De leerlingen van De Zwaaikom hebben geld ingezameld voor Serious Request. De opbrengst was € 2.178,84.

Lees verder

Nieuwsbrief april 2017

Lees hier de nieuwsbrief van april 2017.


Artikel in Weekblad Oosterhout

Afgelopen week stond er een mooi artikel in het Weekblad Oosterhout, over onze leerlingen en hoe belangrijk stages voor hen zijn. Lees het artikel hier